Vårt $15,000 PartyPoker Jumper Race har nu startat!

PartyPoker $15000 Jumper Rake race

Då var tävlingen i gång. Tävlingen vi syftar på är vårt $15,000 PartyPoker Jumper Race! PokerNews och PartyPoker ger dig här chansen att vinna riktigt fina priser i form av både kontanter samt turneringsbiljetter!

Har du ännu inte ett Party Poker konto, öppna då ditt konto idag genom PokerNews. När ditt konto har öppnats, kan du ta del av denna kampanj och vara med och slåss om dessa otroliga priser och om en plats bland de 150 bästa! Glöm heller inte bort att du kan få $50 GRATIS om du öppnar ditt PartyPoker konto via oss

Tävlingen
Allt du behöver göra för att vara med i denna tävling är att spela som normalt vid kontantborden hos Party Poker och därigenom spela in så mycket PartyPoker poäng som du bara kan. Dina inspelade poäng räknas samman och ger dig sedan en plats i ledartavlan, om du spelat in tillräckligt med poäng vill säga. Tar du hem segern i denna ledartavla, då väntar både turneringsbiljetter i form av satellitinträden till WPT, Monthly Million och $300,000 garanterat satelliter.

Detta race pågår från den 14 juni (00:00 EST) fram tills den 30 juni (23:59 EST).

Spela
Utöver själva tävlingen om topplaceringarna i ledartavlan kommer det även att hållas två $500 freerolls som spelare kan ta del av. Inte nog med att ni kan vinna kontanter, ni kan också använda er av dessa freerolls för att klättra i ledartavlan.

Klättra
Dessa $500 freerolls kostar 10 poäng vardera att spela. Dessa poäng läggs till en sidopott som ni slåss om, förutom själva prispengarna. Detta ger dig chansen att klättra i ledartavlan och inta en av topplaceringarna, med lite tur.

Vill du veta mer, se exakt vad som kan vinnas eller ta en titt på ledartavlan? Bege dig då över till vår $15,000 PartyPoker Jumper Race sida! Där kan ni bland annat se att det är en svensk spelare som leder!

Glöm inte bort att detta gäller för ALLA PartyPoker spelare som öppnat sitt Party konto via PokerNews, nya som gamla. Har du ännu inte ett konto, öppna då ditt PartyPoker konto idag!

Vad tycker du?

Fler nyheter