Tom ”durrrr” Dwan faller på målsnöret – Slutar tvåa i WSOP Event #11

Tom "durrrr" Dwan WSOP 2010 Event #11

Närmare än så här, utan att vinna ett World Series of Poker event, kan man inte komma. Full Tilt Poker spelaren Tom Dwan föll på målsnöret i WSOP Event #11, efter att ha förlorat heads-up matchen mot Simon Watts som fick $614,248 och ett WSOP-armband för sin seger. Närmare än så utan att vinna sitt första WSOP-armband har "durrrr" aldrig kommit, även om det bara är en tidsfråga innan han lyckas ro hem det första armbandet och därmed också kamma hem riktigt stora pengar från alla prop-bets eller bracelet-bets han har med pokerspelare runt om i pokervärlden.

Det ryktas bland annat att han har $5 miljoner på spel mot Eli Elezra, där Elezra har Dwan som förlorare och att han INTE kommer att vinna något armband i år. I Event #11 som nyligen avslutades, vet vi nu en som satt och verkligen hoppades på att Simon Watts skulle vinna, med tanke på dessa enorma pengar som står på spel. De $381,885 Dwan fick för sin andraplats i detta event var då knappast ett plåster på såret, med tanke på vad han kunde ha vunnit, både i turneringen och från all vadslagning!

Resultat WSOP Event #11 - $1,500 No-Limit Hold'em

PlaceringNamnPrispengar
1Simon Watt$614,248
2Tom Dwan$381,885
3David Randall$270,299
4Austin McCormick$194,939
5Jason Young$142,346
6Michael Smith$105,185
7Marvin Rettenmaier$78,681
8Kyle Winter$59,547
9Eric Ladny$45,603

Med tanke på alla vadslagningar Dwan har med delar av pokereliten, spelar Dwan så många World Series of Poker event han bara hinner med och enligt min mening, är det bara en tidsfråga innan han lyckas ta hem sitt första armband. Vi vet alla vad ”durrrr” är kapabel av, något vi sett under hans spel på FullTiltPoker, och många håller nog med mig när jag säger detta att vi kommer få se Dwan vinna minst ett WSOP-armband i år! Med 14 WSOP-event avklarade, återstår det fortfarande 43 chanser för durrrr att vinna detta enorma vad och sitt första armband!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories