888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Spela i våra $1500 freerolls hos UB

UB $1500 freeroll

PokerNews och UB.com presenterar här en spännande freerollserie för PokerNews läsare och spelare. Denna PokerNews $1,500 freeroll har en garanterad prispott på $1500, pengar som kommer att fördelas i enlighet med UBs normala utbetalningsstandard.

Som vi skrev är detta en turnering för PokerNews spelare, vilket betyder ett exklusivt startfält och begränsat med motståndare. Allt du behöver göra för att kunna ta del av denna freeroll är att öppna ett nytt UB konto genom PokerNews och därefter göra minst en minimuminsättning. Det är också ALLT som krävs av dig som ny spelare!

Skulle du redan sitta med ett UB-konto, som du öppnat genom oss på PokerNews, då måste du spela 150 raked händer under perioden 17-30 juni, klockan 23:59 EST.

Spelare måste själva registrera sig till turneringen, efter att registreringen öppnat. Detta sker 12 timmar efter att kvalificeringsperioden löpt ut.

Den första freerollen i denna serie spelas den 4 juli klockan 15:35 EDT. Skulle du inte ha möjligheten att spela I denna freeroll, finns det ytterligare tre möjligheter för dig att försöka vinna dig din del av dessa $1500 som står på spel i respektive freeroll. Nästa freeroll, efter denna, spelas den 25 juli. För att se de fullständiga schemat över alla våra UB freerolls, besök då vår freerollsida där ni hittar all information om dessa turneringar.

Öppna ett UB.com konto nu och gå inte miste om denna och övriga otroliga freerolls!

Vad tycker du?