Richard Ashby tar hem WSOP Event #21 - $1 500 Seven Card Stud

WSOP 2010 Event 21 vinnare Richard Ashby

Det var inte bara WSOP Event #20 som spelades klart idag i World Series of Poker i Las Vegas. Även Event #21 fick sig en vinnare och här såg vi engelsmannen och Full Tilt Poker spelaren Richard Ashby ta hem titeln, $140 467 i prispengar och WSOP-armbandet i detta $1500 Seven Card Stud event. Segern kom efter att han besegrat amerikanskan Christine Pietsch heads-up. Christine såg ut att bli första kvinna att vinna ett WSOP-armband i årets WSOP när heads-up matchen påbörjades, då hon satt med dubbelt så mycket marker som engelsmannen, men Ashby skulle visa sig bli för svår för amerikanskan, som till sist fick nöja sig med andraplatsen och $86 756.
Till finalbordet i detta event fick vi även se ett av Team Titan Pokers senaste tillskott, Sorel Mizzi samt John Turner, aka ”PearlJammer”. Andra intressanta spelare som också tog sig in i prispengarna i detta event var bland annat Erich Kollmann från Österrike, ryssen Alexander Kravchenko, Scott Seiver och Michael Rocco. Dessvärre blev det inga svenska framgångar i detta event!

Slutresultat WSOP Event #21 - $1 500 Seven Card Stud
1 - Richard Ashby - England - $140 467
2 - Christine Pietsch - USA - $86 756
3 - Darren Shebell - USA - $55 955
4 - Dan Heimiller - USA - $40 544
5 - Owais Ahmed - USA - $29 809
6 - Sorel Mizzi - Kanada - $22 235
7 - Pat Pezzin - Italien - $16 826
8 - Jon Turner - USA - $12 916

Vi passar även på att lägga in den dagliga uppdateringen som Gloria Balding kom med tidigare. Den videopresentationen ser ni här nedan.

Uppdatering från WSOP, den 13 juni

Intresserade som vill veta exakt vad som händer i pågående WSOP-event, och inte invänta uppdateringar, kan då besöka vår engelska WSOP-liverapportering där ni får alla de senaste händelserna rapporterat direkt till dig, från turneringsgolvet. Detta inkluderar chipcounts, bilder och intervjuer både med vinnare samt andra intressanta spelare.

Dagens notis: Än är det inte försent för dig att kvala in till nästkommande $1000 Winner Poker freeroll, en freeroll som spelas den 15 juni. Allt som krävs är 1 WINNER POÄNG och du kan anmäla dig! Utöver denna freeroll erbjuder vi också en rad andra freerolls med $5 000, $6 000 och massiva $10 000 i prispotter! Klicka på följande länk för att se alla Winner Poker freerolls

Segerintervju med Richard Ashby

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories