Rekordet slaget med 83 timmar på klockan – Phil Laak fortsätter

Phil "unabomber" Laak slår världsrekord

När vi tittade till Phil Laak under lördagsmorgonen var han 61 timmar in i denna utmaning, med siktet inställt på att slå Paul Zimmers tidigare inofficiella rekord på 72 timmar och 20 minuter. Laak har nu passerat detta rekord med råge men som om detta inte vore nog, fortsätter han att spela, även fast han nått det tidigare uppsatta målet på 80 timmar. Klockan 08:00 på morgonen, svensk tid, går Laak in på den fjärde övertidsstimmen.

Enligt rapporter ska han även ligga plus, trots att ha spelat oavbrutet i 80+ timmar. När vi tittar in på den unabomber live-streaming som finns, och kastar ett öga på Phil, ser han inte mer tagen ut nu än vad han gjorde för 23 timmar sedan, då vi senast tittade till honom. Förutom att spela är han fullt upptagen med att prata med förbipasserande och vänner som dykt upp för att ge lite stöd i hans kamp mot klockan! Vid tidpunkten då denna artikel skrevs, kunde över 1000 railbirds ses bevaka Laaks fortsatta kamp mot klockan.

Självfallet har även vi på PokerNews befunnit oss på plats, för att bevittna det som inträffat. Vi skickade över en av våra värdinnor, Kristy Arnett, som fick en pratstund med Phil Laak och hans flickvän Jennifer Tilly, som förklarade orsaken bakom detta, att hälften av vad Laak vinner går till välgörande ändamål och att Laak alltid velat stå med i Guinness Book of Records. Se videon här nedan för den fullständiga intervjun!

Kirsty Arnett pratar med Jennifer Tilly & Phil Laak

UPPDATERING:


Laak har fortfarande inga planer på att kasta in handduken än på ett tag, som det verkar. Han är nu inne på sin 93:e timme och ser fortfarande pigg och alert ut! Det nya målet är nu 100 timmar, vilket han med största sannolikhet kommer att klara utan problem. Frågan är om han kommer tvinga sig själv att fortsätta även när 100 timmars målet uppnåtts. Som han sa i intervjun så ska han göra det mesta möjliga när han ändå är i gång, och att han kommer att pressa sig själv in i det längsta. Frågan är bara om han fortfarande håller sina siffror i det gröna eller om han åter fallit ner i det röda igen. Som mest låg han ett tag minus $15 000!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories