PokerNews tar en närmare titt på Mixed Martial Arts (MMA)

PokerNews tar en titt på Mixed Martial Arts

En sport som vuxit oerhört i popularitet, inte bara i USA men runt om i världen, under de senaste åren är Mixed Martial Arts även förkortat MMA, som idag har mängder av ligor, events och även sina egna Realty tv-program, där kampsportsutövare delas in i lag, tränas av professionella MMA atleter och sedan ställs mot varandra i ringen. Vinnaren av fighten får stanna kvar i programmet och förloraren måste omedelbart lämna. Inte helt olikt Big Brother eller andra Reality tv-program, bortsett från de sex- och spritinslag som BB visade konstant, när programmet sändes svensk tv.

PokerNews tv-presentatör, Gloria Balding tillsammans med PokerNews redaktionschef, Elaine Chaivarlis tar en närmare titt på ett av alla träningscenter som finns i Las Vegas, där personer kan komma och träna, lyfta lite vikter och få lite tips samt lära sig jiujitsu. Både Gloria och Elaine fick själva pröva på lite ”grappling” och jiujitsu grepp, något som ni kan se i videon här nedan!

Gloria Balding i ett Choke-hold

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories