888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerNews $500 Freeroll hos Bodog

Bodog $500 freeroll

Vi på PokerNews kan med stor glädje presentera ännu en ny freerollserie för PokerNews spelare, denna gång hos speloperatören Bodog. Respektive freeroll kommer att erbjuda en $500 garanterad prispott som kommer att fördelas i enlighet med Bodogs normala utbetalningsstandard.

Denna serie freerolls är öppen för alla spelare, oavsett om du öppnat ditt Bodog konto genom PokerNews eller inte. Det finns inga som helst kvalifikationskrav för att få spela i dessa freerolls, bortsett från att du behöver ett lösenord till respektive turnering, ett lösenord som släpps några timmar innan spelstart. Först ut bland dessa freerolls är den som spelas den 20 juni klockan 19:35 CET, alltså om tre dagar! Se till att du har ditt konto i ordning så du kan delta i denna freeroll!

Lösenord 20 juni freeroll: pnewscom

Har du inte möjligheten att spela i söndagens freeroll finns ytterligare två på schemat som du kan spela i så fall!

  • 18 juli - 19:35
  • 15 augusti - 19:35

Aldrig tidigare spelat i en av våra freerolls? Då rekommenderar vi att du läser igenom våra Freerolls FAQ innan du sätter igång och spelar! Detta är inget krav men en varm rekommendation från vår sida!

För att få mer information och lösenord för dessa kommande freerolls, besök då vår freerollsida där ni hittar inte bara dessa bodog freerolls utan alla freerolls listade här på PokerNews

Vad tycker du?