PartyPoker Jumper freeroll spelas i morgon

PartyPoker freeroll

Vårt $15 000 PartyPoker Jumper Race har som många av er säkert märkt påbörjats! PokerNews och PartyPoker ger dig här chansen att vinna lite fina kontantpriser tillsammans med eftertraktade turneringsbiljetter.

Har du ännu inte ett PartyPoker konto, då är det hög tid att du skaffar dig ett. Allt du behöver göra är att öppna ditt Party Poker konto via PokerNews. Gör du detta, får du inte bara tillgång till detta rake race, inte bara möjligheten att få $50 GRATIS utan insättningskrav! Dessutom får du möjligheten att spela i både aktuella och kommande PartyPoker freerolls som vi på PokerNews arrangerar tillsammans med Party Poker.

Tävlingen
Allt du behöver göra för att vara med i denna tävling är att spela som normalt vid kontantborden hos Party Poker och därigenom spela in så mycket PartyPoker poäng som du bara kan. Dina inspelade poäng räknas samman och ger dig sedan en plats i ledartavlan, om du spelat in tillräckligt med poäng vill säga. Tar du hem segern i denna ledartavla, då väntar både turneringsbiljetter i form av satellitinträden till WPT satllit, samt inköp i Monthly Million och $300 000 garanterat turneringarna.

Detta race pågår fram tills den 30 juni (23:59 EST).

Spela
Utöver själva tävlingen om topplaceringarna i ledartavlan kommer det även att hållas två $500 freerolls som spelare kan ta del av. Inte nog med att ni kan vinna kontanter, ni kan också använda er av dessa freerolls för att klättra i ledartavlan.

Klättra
Dessa $500 freerolls kostar 10 poäng vardera att spela. Dessa poäng läggs till en sidopott som ni slåss om, förutom själva prispengarna. Detta ger dig chansen att klättra i ledartavlan och inta en av topplaceringarna, med lite tur.
Vill du veta mer, se exakt vad som kan vinnas eller ta en titt på ledartavlan? Bege dig då över till vår $15,000 PartyPoker Jumper Race sida! Där kan ni bland annat se att det är en svensk spelare som leder!

Glöm inte bort att detta gäller för ALLA PartyPoker spelare som öppnat sitt Party konto via PokerNews, nya som gamla. Har du ännu inte ett konto, öppna då ditt PartyPoker konto idag!

Vad tycker du?

Fler nyheter