Ken Lennaárd gillar H.O.R.S.E – Till dag 2 i WSOP Event 37, $3k HORSE

Ken Lennaard WSOP Event 37

Färsk från en fjärdeplats i WSOP Event #31, $1,500 H.O.R.S.E, satte sig Ken Lennaárd ned för att spela Event #37, denna gång en $3000 H.O.R.S.E turnering som såg 478 spelare starta. Nu när dag 1 är avslutad, hittar vi 219 spelare kvar i fältet och en av dessa är just Ken Lennaárd, som under den första speldagen lyckades samla på sig 41,400 marker och därmed 16 största stack. Ledaren efter den första dagen är Jordan Siegel, hållandes 66,900.

Ska Ken Lennaárd lyckas upprepa framgången från Event #31, och ta sig till ännu ett finalbord? Endast tiden kan utvisa. I natt kommer dock de 219 kvarvarande åter sätta sig vid borden och slåss om fortsatt överlevnad i turneringen, med Lennaárd som ende svensk kvar i fältet. Skulle han upprepa sin fjärdeplacering, kan han i så fall räkna med att inkassera en något högre prischeck jämfört med event 31, där han vann lite över $75 000. En fjärdeplats här skulle ge strax över $93,000 samtidigt som en seger skulle innebära $329,840.

Nu är det långt ifrån en enkel uppgift som väntar Lennaárd under den andra speldagen, med mängder av kända pokerprofiler kvar i fältet, däribland spelare som Sorel Mizzi, Phil Hellmuth, David Singer, John Juanda, pokerns gudfader, Doyle Brunson, Jeffrey Lisandro, nya turneringsdirektören hos WPT, Matt Savage, Daniel Negreanu, Phil Ivey och Howard Lederer. Vi skulle kunna göra den här listan oändligt lång, vilket säger en del om kvalitén på det kvarvarande fältet. Ska han upprepa sin succé, då får han helt enkelt se till att plocka fram sitt a-game och spela det konstant! Oavsett vad, vill vi på PokerNews önska Ken lycka till under nattens World Series of Poker spel!

Intresserade kan följa utvecklingen ifrån WSOP Event #37, direkt via vår engelska live-rapportering från World Series of Poker. Klicka bara på länken här innan och ni tas direkt till vår WSOP-sida.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories