WSOP 2018

Jacobson och Lennaárd går starkt i WSOP Event 30 och 31

World Series of Poker - WSOP 2010

Än är spelet inte färdigt för kvällen i Las Vegas och årets World Series of Poker, så någon slutställning efter dagens spel kan vi ännu inte presentera, men så här långt ser det ut att gå riktigt bra för Martin Jacobson i WSOP Event #30, $1500 No Limit Omaha där han finns bland topp tio sittandes med åttonde största stack och 265 000 framför sig. Bra går också Per Linde, som ni kanske känner igen från WPT Grand Prix de Paris där han slutade trea. Han ligger just nu på 22 plats med 165 000, detta med 71 spelare kvar av de 2346 som startade.

Inför dagens start hade vi en annan svensk med uppe i toppen av fältet, Christian Jeppsson. Dessvärre lyckades han inte hålla sig kvar i dagens spel utan fick se sig utslagen på 83 plats ($4977)

I ett av de andra eventen som spelas idag, WSOP Event #31, $1500 H.O.R.S.E har vi ännu en svensk med tätkänning då Ken Lennaárd sittandes med 100 000 marker och även han en åttonde plats, här med 56 spelare kvar av de 828 startande. Den andra svensken som tagit sig vidare till den andra speldagen i detta event, försvann under dagens spel, utanför prispengarna. Vi syftar här på Nils-Åke Gustavsson, som slogs ut ur turneringen på en 209 plats.

Ett fullständigt resultat från dagens spelade event, kommer senare under dagen. Till dess kan ni följa all action live, via PokerNews engelska WSOP-liverapportering från WSOP Event #30, $1500 NLHE samt WSOP Event #31, $1500 H.O.R.S.E

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories