Isildur1 och Ziigmund spelar på Full Tilt – Isildur tappar $196k

Isildur1 och Ziigmund spelar på Full Tilt – Isildur tappar $196k 0001

För inte allt så länge sedan kunde vi se Isildur1 tillbaka vid Full Tilt Pokers high stakes bord, med några sessioner mot bland annat David Benyamine, Urindanger och URnotINdanger2, som sammanlagt slutade med ett plus för svensken, om än ett marginellt sådant. Dessa spel skedde för strax under två veckor sedan och nu har Isildur1 ännu en gång skådats på FullTilt.

Först ut som motståndare stod spelare Observer84, som Isildur1 spelade lite över 1000 $100/$200 No Limit Hold´em händer mot. Isildur1 körde över sin motståndare totalt och tog honom på $174 000 under denna session dryga två timmar långa session. Näst ut stod sedan finländaren och den andra vilden på FTP, Ilari "Ziigmund" Sahamies. De satte sig ned och spelade $100/$200 och $200/$400 Pot limit Omaha. Även här började det bra för Isildur1, som lyckades arbeta upp sig till ett plus på $275 000 mot ”Ziigmund”, och $450k totalt i plus. Detta skulle dock visa sig bli en kortvarig lycka, då han skulle tappa allt han spelat in under dagen till finländaren och hamna omkring $50 000 minus, innan svensken beslöt sig för att ta en kortare paus.

En stund senare återvände han dock till borden igen, för att spela 300 händer mot Cole South, i hopp om att kunna jobba upp sig på grönt igen. Istället fortsatte fallet för Isildur1 och han tappade ytterligare omkring $146k till South, vilket gjorde att Isildur1 slutade dagen med strax under $200k minus.

Att Isildur är fenomenal på NLHE vet vi redan, något som han garanterat själv är medveten om. Så varför då envisas med att spela PLO och tappa allt han spelat in plus mer därtill. Han måste utan tvivel fortsätta att arbeta på sin bankroll management men också se till att hålla sig till de spel där han är en vinnande spelare, alltså Hold´em.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories