Har Phil Laak tappat förståndet? – Nu med 106+ timmar på klockan

Har Phil Laak tappat förståndet? – Nu med 106+ timmar på klockan 0001

Nu kan man börja fundera på om Phil Laak totalt tappat förståndet eller att alla signaler där uppe inte riktigt går fram dit de ska. Jag menar, vilken sund människa hade valt att fortfarande sitta kvar vid pokerbordet efter att ha spelat 106 timmar non-stopp poker? Eller hur många hade KLARAT att sitta så länge, kanske vi ska fråga oss? Personligen hade jag nog kastat in handduken efter 35-40 timmar men inte Phil. Först skulle han slå Paul Zimmer´s inofficiella rekord på 72 timmar och 20 minuter, vilket han gjorde igår. Sedan skulle han upp i 80 timmar, sedan 90 timmar vilket sedan blev 100 timmar, varav alla tre mål nu uppnåtts.

Vad är nu nästa mål kan man fråga sig och HUR LÄNGE ska Phil Laak, aka Unabomber egentligen klara av att hålla sig vaken och fortfarande sitta som en vinnande spelare vid detta pokerbord? Med 106 timmar på klockan har nu Phil suttit och spelat i 4 dygn och 10 timmar. För att vara på den säkra sidan kom en doktor förbi för två timmar sedan, vid fem-tiden på morgonen svensk tid, för att kontrollera Phils hälsa och värden. Både blodtryck och temp var helt normalt. Det som hänt är dock att Phil tappat 4 pounds, strax under 2kg under denna fyra dygn långa utmaning och väger nu under 185 pounds eller 84 kilo, för första gången på 12 år! När vi tittar in på hans live-sändning direkt från Bellagio, ser Phil fortfarande ut att vara vid god vigör, och inte nämnvärt medtagen, trots att ha suttit vid bordet i 4 dygn och 10 timmar. Personligen skulle jag inte ens kunna säga att han genomfört detta uthållighetsprov under den senaste fyra dygnen, då han ser ut och beter sig som vilken annan pokerspelare som helst vid pokerbordet!

Hans vinst har dock sjunkit en aning och kanske har tröttheten här satt sina spår. Enligt senaste rapporten ska han ligga omkring $4000 plus. Under de senaste tio timmarna har han tappat över $10 000, från att ha legat plus över $14 000 efter 94 timmar.

Har Phil Laak tappat förståndet? – Nu med 106+ timmar på klockan 101
Phil Laak passerar 100-timmars gränsen!

Via sin twitter har Laak också gått ut och tackat sina föräldrar för allt stöd. Han säger bland annat:
- And Special thanks to my mum and dad, who without them, none of these things would have been possible. Hugs and luv guys! (Ett speciellt tack till min mor och far. Utan dem hade inget av detta varit möjligt. Jag älskar er, kram!)

I ett annat inlägg kommentarar Laak om hur ödmjuk, underbar och vacker denna resa och utmaning varit och fortfarande är:
- This has been and still is one of the most wonderful journeys i've ever taken. It's touchingly human and a beautiful on so many levels

Klicka på denna länk för att se en videointervju med Phil Laak och Jennifer Tilly, som vi på PokerNews fick under gårdagens spel

Slutresultat

115 timmar blev det slutgilltiga resultatet innan Laak gav upp. Detta motsvarar 4 dygn och 19 timmar. Hur någon kan vara vaken så länge och fortfarande vara klar nog i huvudet för att spela poker är för mig en gåta! Personligen är jag ganska säker på att detta rekord kommer att stå sig, under en lång tid framöver. Även om det inte gör det, ska Laak ha en stående ovation för sin enastående prestation, något som i mina ögon är nästintill omänskligt!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories