Få $25 gratis hos PartyPoker - Utan insättningskrav!

PartyPoker $25 gratis poker bonus

Om du inte har ett PartyPoker konto ännu finns det inget bättre tillfälle än nu, att skaffa ett. PokerNews exklusiva $25 gratis kampanj är nu igång. Registrera dig för ett PartyPoker-konto genom PokerNews och få $ 25 helt gratis! Ingen insättning krävs!

Allt du behöver göra är att klicka här, ladda ner PartyPoker, registrera dig och använd bonuskoden PN50FREE . $25 kommer direkt till ditt konto. Inte nog med det, du har möjlighet att tjäna ytterligare $25 från ditt bonuskonto också! Allt du behöver göra är att spela in 200 PartyPoker poäng och ytterligare $25 kommer att släppas.

Detta erbjudande är exklusivt för PokerNews och du kommer inte hitta den någon annanstans. Registrera dig för ett PartyPoker konto genom PokerNews och det beviljar dig tillgång till alla PartyPokers och PokerNews erbjudanden från och med nu.

*Spelare måste genomföra hela registreringsprocessen och vänta på bekräftelse för bonusberättigande från PokerNews. Den första $25 kommer att överföras till spelarens PartyPoker-konto. Sedan kommer ytterligare $25 att sätta in på spelarens bonuskonto när spelaren spelat in 200 PartyPokerpoäng , något som måste ske inom 45 dagar från att första bonusen mottagits. Vi rekommenderar starkt att du läser igen denna kampanjs fullständiga regler och villkor.

Få de allra senaste nyheterna genom att lägga till oss på Facebook och följa oss på Twitter.

Fler nyheter

Other Stories