Exklusiv $6,000 freeroll hos Winner Poker

$6000 Winner Poker freeroll

Då var det äntligen dags för nästa massiva $6,000 PokerNews freeroll hos Winner Poker och än är det inte försent för dig att kvala in, till denna exklusiva freeroll. Det står som sagt $6,000 på spel i turneringen, pengar som kommer att betalas ut i enlighet med Winner Pokers utbetalningsstandard.

Låter detta som den typen av freerolls du gillar att spela, men ännu inte har ett Winner Poker konto då är det hög tid att du skaffar dig ett. Allt du behöver göra är att öppna ett Winner Poker konto genom PokerNews, göra minst en minimuminsättning och därefter spela in en ynka Winner Poker poäng. Denna poäng använder du dig sedan av för att köpa in i denna turnering.

Är du intresserad, då måste du agera snabbt dock! Nya spelare har fram tills den 27 juni klockan 23:59 GMT på sig att uppfylla dessa krav. Skulle du redan sitta med ett konto hos WinnerPoker konto, öppnat via PokerNews, då behöver du endast köpa in dig i freerollen för en poäng. Ni hittar denna freeroll under fliken Schemalagda turneringar med titeln PokerNews $6k Freeroll.

Själva freerollen är satt att starta den 29 juni klockan 19:35 GMT.

Första gången du spelar i någon av PokerNews freerolls? Då rekommenderar vi att ni läser igenom vår Freerolls FAQ innan du sätter dig ned vid bordet.

Vad tycker du?

Fler nyheter