Everest Spanish Poker Tour freeroll nu i helgen

Everest Spanish Poker Tour freeroll

Everest Spanish Poker Tour freeroll spelas nu i helgen, på söndag den 20 juni klockan 19:35 svensk tid . Med Everest Pokers SPT Castellón stopp som väntar inom kort, vill vi på PokerNews ge dig möjligheten att vinna dig en plats till detta event. Finns det något bättre kombination än vackra stränder, medelhavet och poker? Inte om du frågar mig! Speciellt inte om du kan få allt detta helt gratis dessutom. Denna $2 100 Everest Spanish Poker Tour freeroll är en privat turnering, exklusivt öppen för spelare som skapat sitt Everest Poker konto genom PokerNews.

Vinnaren av denna freeroll får inte bara inköpet till SPT Castellón Main Event värt €1 100 utan också $1 000 i kontanter till resa och boende vid detta Castellón stopp på denna spanska poker tour, ett stopp som är planerat under perioden 20-22 augusti i år.

Allt som krävs av dig, förutom att du öppnat ditt konto via PokerNews är att du spelat in 50 Summit poäng. När detta är gjort är du kvalificerad. Har du ännu inte spelat in dessa poäng behöver du inte oroa dig. Du har fram tills den 20 juni på dig att spela in dessa poäng, vilket går fort så agera nu, innan det är för sent!

Du hittar denna exklusiva PokerNews freeroll under private turneringar i Everest Poker lobby med namnet "PokerNews SPT FR.". Freerollen är satt att starta klockan 19:35, söndagen den 20 juni.

Som om detta inte vore nog, kan du även direkt efter denna freeroll kvalificera dig till den andra och sista PokerNews Everest Spanish Poker Tour $2 100 freeroll som spelas den 19 september klockan 19:35. Varför gå miste om ett sådant unikt tillfälle, med så låga krav! En resa till medelhavet med lite pokerunderhållning kan bli ditt för endast 50 Everest poäng!

Vill du veta mer om Everest Poker, letar du efter bästa Everest Poker bonus? Ta då en titt på vår Everest Poker recension och öppna ditt Everest Poker konto idag!

Vad tycker du?

Fler nyheter