Calling the Clock @ WSOP – Kara Scott, Jason Mercier och Chad Batista

Calling the Clock @ WSOP – Kara Scott, Jason Mercier och Chad Batista

Med ännu ett World Series of Poker i full gång, fortsätter vi på PokerNews med vår populära serie videointervjuer som vi valt att kalla ”Calling the Clock” där spelare under en minut ställs mot väggen via en rad olika frågor, allt från seriösa till mer skämtsamma och kanske även pinsamma frågor.

I denna artikel ställer vi EPT-presentatören och Team PartyPoker spelaren Kara Scott mot väggen samt Team PokerStars och EPT-vinnaren Jason Mercier. Sist ut har vi en mindre känd Chad Batista, som gjorde sig känd inom onlinepokervärlden efter att ha vunnit två Party Poker Million event inom en månad!

Först ut Kara Scott

Därefter har vi Jason Mercier

Sist men inte minst Chad Batista (ja han är över 21)

Vill ni se lite annorlunda videoinslag från årets World Series of Poker, ta då en titt på vår artikel om Mixed Martial Arts (MMA) där två tjejer från PokerNews beger sig till en MMA lokal för lite träningstips!

Dagens notis: Än är det inte försent för dig att kvala in till nästkommande $1000 Winner Poker freeroll, en freeroll som spelas den 15 juni. Allt som krävs är 1 WINNER POÄNG och du kan anmäla dig! Utöver denna freeroll erbjuder vi också en rad andra freerolls med $5 000, $6 000 och massiva $10 000 i prispotter! Klicka på följande länk för att se alla Winner Poker freerolls

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories