Calling the Clock WSOP 2010 – William Thorson, Orpe & Kelly

Calling the Clock WSOP 2010 –  William Thorson, Orpe & Kelly 0001

Med ännu ett World Series of Poker i full gång, fortsätter vi på PokerNews med vår populära serie videointervjuer som vi valt att kalla ”Calling the Clock” där spelare under en minut ställs mot väggen via en rad olika frågor, allt från seriösa till mer skämtsamma och kanske även pinsamma frågor.

I detta avsnitt, det första i raden av ”Calling the Clock” intervjuer vi kommer att presentera från årets WSOP, har vi på PokerNews ställt William Thorson, Michelle Orpe och JP Kelly mot väggen under 60 sekunder. Ska Thorson klara av att hantera de personliga frågorna? Se vad EPT-värdinnan Michelle Orpe svarar när hon ställs mot väggen samt hur JP Kelly, som i fjol vann dubbla WSOP-armband, står pall under denna press!

Först ut har vi William Thorson

Näst på tur står EPT-värdinnan Michelle Orpe

Sist ut i denna del har vi J.P Kelly, som jagar sitt tredje WSOP-armband

Se till att återkomma igen om några dagar, när vi presenterar den andra delen i denna komiska videoserie! Då ställer vi en rad andra kända pokerprofiler mot väggen, något ni bara inte vill missa!

Ni har väl inte missat vår explosiva $10 000 Winner Poker freeroll som spelas i morgon, den 6 juni. Än är det inte försent att kvala in. Öppna ett Winner Poker konto och spela in 100 Winner Poäng innan morgondagens spelstart och du är kvalificerad. Använd dina inspelade poäng för att köpa in dig i denna freeroll, en freeroll som är exklusiv för PokerNews läsare, vilket innebär ett begränsat startfält och ökade chanser!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories