$500 Cash freerollserie tillbaka hos Carbon Poker

Carbon Poker $500 PokerNews freeroll

Nu har vi glädjen att kunna presentera att vår $500 freerollserie hos pokeroperatören Carbon Poker återigen är tillbaka på vårt freerollschema här på PokerNews. Denna serie levererar en garanterad prispott på $500 och är exklusiv för PokerNews spelare, vilket innebär ett begränsat startfält och ökade vinstchanser till lite gratis pokerpengar!

För att kvalificera sig till dessa Carbon Poker freerolls, behöver du först och främst ladda ner och öppna ett Carbon Poker konto via PokerNews länkar. Därefter måste du göra en insättning och spela in 50 VIP poäng. Du har fram tills minuterna innan spelstart av respektive freeroll att kvalificera dig. När poängen är inspelade är du klar och allt du behöver göra därefter är att registrera dig till freerollen. Kom ihåg, denna freeroll är inte enbart för nya CarbonPoker spelare utan även existerande Carbon spelare, som ursprungligen öppnat sitt Carbon konto via PokerNews.

Enligt vårt freerollschema kommer nästa Carbon Poker freeroll att spelas I övermorgon, den 9 juni klockan 19:45 EST, vilket motsvarar den 10 juni klockan 02:45 svensk tid! Freerollen hittar ni i Carbon Pokers lobby under flikarna ”turneringar” och ”privata”. Skulle du inte ha möjlighet att spela i nästkommande freeroll, kasta då ett öga på vår freerollsida och hitta istället en freeroll som passar dig och ditt schema bättre! Dessa $500 freerolls hos Carbon Poker kommer att pågå fram tills slutet på juli månad!

Har du ännu inte ett Carbon Poker konto? Öppna då ett konto idag och ta del av dessa freerolls samt vår Carbon Poker bonus på 200 % upp till massiva $1000 vid din första insättning!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories