WSOP 2018

säkerhetsbrist upptäckt i Cereus Network

säkerhetsbrist upptäckt i Cereus Network 0001

PokerTableRatings har avslöjat en brist i mjukvaran till Cereus Poker Network som påverkar Absolute Poker och Ultimare Bet. Tydligen kan felet tillåta någon att ta en spelares konto och visa personens hålkort. PTR anmälda cereus och Tokwiro. COO Paul Legett behandlade frågan i en blogg på Ultimate Bet.

"Jag skulle vilja börja med att påminna alla om att någon måste ha den tekniska kapaciteten för att knäcka krypteringsmetoden vi använder, de skulle också behöva hacka in i ditt lokala nätverk för att få tillgång till känsliga uppgifter. Vi arbetar för närvarande med en ny krypteringsmetod och vi räknar med att ha den aktiv inom några timmar, sade han.

Han fortsätter med att säga att han är upprörd över att bolagets interna personal och revisioner inte kunde fånga felet och företaget kommer att investera i nya säkerhetsresurser.

Läs hela bloggen här

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories