Kvalifikationer till $30,000 WSOP-Freerolls på Full Tilt Poker är i full gång

Kvalifikationer till $30,000 WSOP-Freerolls på Full Tilt Poker är i full gång 0001

2010 World Series of Poker* står bakom knuten och Full Tilt-spelare som är registrerade genom PokerNews har en fantastisk möjlighet att vinna en plats till årets största turnering! Det finns två möjligheter att vinna paket till WSOP.
Det första tilldelas den 5 juni och det andra den 6 juni .

Så kvalificerar du dig

  • Signa upp ett Full Tilt Poker-konto via PokerNews och gör en insättning. Befintliga PokerNews spelare är också berättigade till denna freeroll-serie.
  • Allt du behöver göra är att tjäna 500 Full Tilt Poker poäng från 3 maj till juni 4 .
  • När du tjänat dina 500 poäng så är du automatiskt berättigad att spela BÅDA frirullarna.

När är det?

Din första chans på ett WSOP-paket är 5 juni klockan 15:25 EST . Om du inte kan spela den första turneringen så kan du registrera dig till den freeroll som spelas den 6 juni klockan 15:25 EST. Tjänar du de poäng som krävs är du inte automatiskt registrerad.. Du måste klicka på registreringslänken i turneringslobbyn under freeroll.

Grejerna
Om du vinner ett drömpaket så får du ett $ 12.000 WSOP-paket . Det innefattar en $ 10,000 buy-in och $ 2.000 i kontanter till resa och boende . Det kommer också att läggas $ 3.000 till prispotten och tilldelas från andra plats och framåt enligt Full Tilts utbetalningsstruktur.

Paketet kan inte överlåtas och kan inte bytas mot kontanter. Om en spelare vinner och inte kan närvara, oavsett anledning, skall deras paket tilldelas nästa berättigade spelare utan ytterligare ersättning till förstapristagaren. Alla beslut som fattas av ledningen är slutgiltiga, se vår turnerings-FAQ för ytterligare detaljer

Paketet kan inte överlåtas och kan inte bytas mot kontanter. Om en spelare vinner och inte kan närvara, oavsett anledning, skall deras paket tilldelas nästa berättigade spelare utan ytterligare ersättning till förstapristagaren. Alla beslut som fattas av ledningen är slutgiltiga, se vår turnerings-FAQ för ytterligare detaljer

Du vill inte missa denna spännande möjlighet! Registrera dig för ett Full Tilt Poker-konto idag och använd Bonuskod "PKRNEWS" och dra nytta av vår fantastiska bonus och vinn din plats till 2010 WSOP!

* World Series of Poker är ett varumärke som tillhör Harrah's License Company, LLC ("Harrah's"). Harrah's varken sponsrar eller stödjer och är inte kopplad eller är ansluten till PokerNews eller dess produkter, tjänster, kampanjer eller turneringar.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories