Imorgon startar WSOP

Imorgon startar WSOP 0001

WSOP smygstartar imorgon med event1. Detta event är enbart för personal så det börjar på riktigt den 28 maj. Då är det Event 2 eller "The Player's Championship" som gäller.

Eventet är ett mixed game (Limit Hold'em, Omaha Hi-Low Split-8 or Better, Seven Card Razz, Seven Card Stud, Seven Card Stud Hi-Low Split-8 or Better, No-Limit Hold'em, Pot-Limit Omaha, 2-7 Triple Draw Lowball). Inköpet till denna turnering är 50,000 dollar.

Här kan ni klicka för att se hela WSOP-schemat.

Det finns fortfarande chans att spela till sig ett paket till WSOP Main Event. De olika bolagen lockar med olika dealer till spelare som spelar med deras logga. Till exempel så har PokerStars erbjudit alla PokerStars-spelare inköp till PCA på Bahamas till de spelarna som tar sig ITM.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories