Full Tilt Poker tar sig an Formel 1

Full Tilt Poker tar sig an Formel 1 0001

Att vara sponsor för ett formell1stall är kanske det mest prestigefyllda du kan vara sponsor till. Full Tilt Poker har nu startat ett samarbete med Virgin Racing. Samarbetet presenterades på Barcelonas ”Circuit de Catalunya” i torsdags.

Full Tilts logga kommer främst att synas på Timo Glock och Lucas di Grassis bilar.

Full Tilt Poker kommer att ha sin logotyp på bilarna, förarens overall och på andra artiklar som är associerat med laget.

”Vi är otroligt glada över att få välkomna Full Tilt Poker till Virgin Racing” sa Graeme Lowdon, Chief Executive Officer för Virgin Racing. ”Vi är stolta över att kunna lägga till ett industriledande märke till vår samarbetspotfolio och jag är speciellt glad över att vi arbetat så hårt tillsammans med en partner som har sett vårt team utvecklas från födelsen”

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories