EPT Monte Carlo High Roller Event har fått en segrare

EPT Monte Carlo High Roller Event har fått en segrare 0001

Tobias Reinkemeier tog hem den allra sista turneringen i årets European Poker Tour tack vare en blandning av bra kort, bra spel och förmågan att göra stora bluffar när han verkligen behövde det.

Reinkemeier började dagen som fyra i marker. Efter att ha vunnit mot Allen Baris ess-kung med sina par i kungar så tog Reinkemier över finalbordet. När han senare slog ut Sorel Mizzi så såg det ut som om han skulle köra över bordet totalt.

Det blev dock inte så enkelt som många kunde tro när Reinkemeier kom i heads-up mot Oliver Busquet. Reinkemeier medgav efteråt att han hade en viss fördel i heads-upen, han visste nämligen Busquets nick online, men Busquet visste inte Reinkemeiers nick.

Reinkemeier hyllar sin motståndare och kallade honom en "sjuk, sjuk spelare".

I och med slutet av denna turnering, kommer EPT att ha uppehåll i några månader ... Men oroa dig inte! European Poker Tour kommer tillbaka med Tallinn i Estland i augusti som är startskottet till säsong 7 av PokerStars EPT.

Fler nyheter

Other Stories