En vecka kvar till Paf/Svitens Pokerkryssning

En vecka kvar till Paf/Svitens Pokerkryssning 0001

Pafs pokerambassadör, Magdalena in deBetou kommer att vara med på kryssningen igen. Tillsammans med ett gäng glada pokerentusiaster kommer de att göra resan till en härlig pokerupplevelse.

Som vanligt går det att vinna sig en plats till kryssningen genom att spela satelliter hos Paf online - allt från freerolls till kval för 5,50 dollar eller någon av de fyra veckofinalerna för 33 dollar med garanterade paket som täcker inköp, egen hytt, middag och ett Paf resekit. Totalvärdet är 4700 kronor.

Priset för den som istället köper in sig direkt är från 4080 kronor. I detta ingår inköp, resa, middag och del i hytt för 580 kronor. Mot ett tillägg kan hytten uppgraderas. Det kommer att finnas sidospel i form av cash game och sit&go-turneringar, som även medresenärer är välkomna att delta i.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories