WSOP 2018

Bara två veckor kvar till Paf/Sviten Summer Cruise!

Bara två veckor kvar till Paf/Sviten Summer Cruise! 0001

Den fjärde juni är det åter dags för pokerkryssning med Paf/Sviten. Många har redan anmält sig, men det finns fortfarande platser kvar till den populära kryssningen. Spelarvänlig struktur och tid för både turnering, sidospel och nöjen kännetecknar PAf/Svitenkryssningarna.

Som vanligt går det att vinna sig en plats till kryssningen genom att spela satelliter hos Paf online - allt från freerolls till kval för 5,50 dollar eller någon av de fyra veckofinalerna för 33 dollar med garanterade paket som täcker inköp, egen hytt, middag och ett Paf resekit. Totalvärdet är 4700 kronor.

Priset för den som istället köper in sig direkt är från 4080 kronor. I detta ingår inköp, resa, middag och del i hytt för 580 kronor. Mot ett tillägg kan hytten uppgraderas. Det kommer att finnas sidospel i form av cash game och sit&go-turneringar, som även medresenärer är välkomna att delta i.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories