$16,000 WSOP Drömpaket från PartyPoker

  • Peter LinkhorstPeter Linkhorst
$16,000 WSOP Drömpaket från PartyPoker 0001

Letar du efter ett sätt att ta dig till 2010 World Series of Poker*, PokerNews och PartyPokerger dig chansen. $16,000 WSOP Drömpketschansen är redan igång.

Du har till 31 maj på dig att kvalificera dig för WSOP-frirullen på PartyPoker! Det stora priset i frirullen kommer att vara ett $10k WSOP-onköp, $1,500 för hotell och boendekostnader, plus $2,500 i CASH! Det kommer också att vara $2,000 adderat till prispoolen som kommer att betalas ut enligt PartyPokers utbetalningsstruktur för andrapris och neråt.

Vägen dit går via 2010 PoängRace. Top 100 PokerNews affilierade PartyPokerkonton kommer att få en plats till WSOP drömpaketsfinalen! Du kan följa resultaten på vårlive leader board.

Du vill inte missa den här möjligheten! PartyPoker ger också nya spelare som signar upp via PokerNews $25 gratis utan insättning! Och det finns möjlighet till $25 utöver detta (200 PartyPoker Points ger dig din extrabonus). Det finns inget bättre sätt att ta dig till WSOP än via PokerNews och PartyPoker.

Signa upp ett PartyPoker-konto idag och vinn din plats till 2010 WSOP*!

* World Series of Poker är ett varumärke som tillhör Harrah's License Company, LLC ("Harrah's"). Harrah's varken sponsrar eller stödjer och är inte kopplad eller är ansluten till PokerNews eller dess produkter, tjänster, kampanjer eller turneringar.

Fler nyheter

Relaterade turneringar

Vad tycker du?