Ramzi Jelassi dundrar på i EPT-finalen

Ramzi Jelassi dundrar på i EPT-finalen 0001

Ramzi Jelassi har sett stabil ut så här långt i PokerStars EPT Monte Carlo. Med 34 spelare kvar har Ramzi skrapat ihop ungefär 1 miljon i marker. Ramzi är den enda svenska spelaren kvar. Chris Björin och Anton Wigg som också klarade sig till dag 3 tvingades tyvärr tidigt slänga in handuken.

Leder gör just nu Matt Perrins. Han vann en monsterpott mot Kenny Hallert. Perrins hade KK och som låg under rejält mot Hallerts AA. Markena åkte in pre-flop. Hallert såg ut att ta hem den enorma potten men en kung på turn skickade istället Hallert till railen. Matt Perrins sitter nu med en massiv hög med marker framför sig. Enligt uppgift är det 2,600,000.

Klicka här för att se den senaste intervjun med Ramzi

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories