888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Poker Icons slår sig in i kampsportsvärlden

Poker Icons slår sig in i kampsportsvärlden 0001

Blair Thein, upphovsmannen till konceptet "Pool, Poker & Pain" har kombinerat tre av de mest actionspäckade sysslesättningarna; Biljard, poker och kampsport (MMA). De tävlande kommer att mötas vid biljardborden, pokerborden och i kampsportsringen.

Det kommer att finnas världsledande coacher i varje gren men pokercoacherna är ännu inte klara.

"Jag hade samtal med de flesta kända pokeragenturer men bestämde mig för Poker Icons. De kommer att representera oss i spelindustrin. Jag blev verkligen imponerad av vad de kunde erbjuda och eftersom detta är mitt livsverk så vill jag endast ha det bästa" Förklarar Blair Thein.

Per Hagen, vd för Poker Icons kommenterar det hela:
“Vi på Poker Icons är väldigt glada och stolta över att ha blivit valda av Pool, Poker & Pain. Vi kommer att representera dem med pokerdelen. Jag har inga tvivel att detta koncept kommer att skapa sport- och underhållnings- historia!"

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories