Poker Icons slår sig in i kampsportsvärlden

Poker Icons slår sig in i kampsportsvärlden 0001

Blair Thein, upphovsmannen till konceptet "Pool, Poker & Pain" har kombinerat tre av de mest actionspäckade sysslesättningarna; Biljard, poker och kampsport (MMA). De tävlande kommer att mötas vid biljardborden, pokerborden och i kampsportsringen.

Det kommer att finnas världsledande coacher i varje gren men pokercoacherna är ännu inte klara.

"Jag hade samtal med de flesta kända pokeragenturer men bestämde mig för Poker Icons. De kommer att representera oss i spelindustrin. Jag blev verkligen imponerad av vad de kunde erbjuda och eftersom detta är mitt livsverk så vill jag endast ha det bästa" Förklarar Blair Thein.

Per Hagen, vd för Poker Icons kommenterar det hela:
“Vi på Poker Icons är väldigt glada och stolta över att ha blivit valda av Pool, Poker & Pain. Vi kommer att representera dem med pokerdelen. Jag har inga tvivel att detta koncept kommer att skapa sport- och underhållnings- historia!"

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories