Jorj95 blir förste spelare att nå Supernova Elite-status år 2010

Jorj95 blir förste spelare att nå Supernova Elite-status år 2010 0001

Att tjäna en miljon VIP players points (VPPs) på Pokerstars på ett kalenderår känns som en otroligt tuff uppgift för de flesta spelare. för ”PokerStars Pro Online”-spelaren George ”Jorj95” Lind har det blivit mer av en rutin.

År 2008 nådde Lind Supernova Elite-status redan 18 mars vilket är det snabbaste någon har kommit till den nivån någonsin. Han lyckades även få ihop över tre miljoner VPPs på ett år vilket fortfarande är ett rekord på PokerStars.

För att få en inblick över hur svårt det är att ta sig till Supernova Elite så uppskattar Lind att han spelat 650 timmar, 80,000 sit and gos och 836,402 händer det här året. Det blir ett medel på 50 timmar per vecka. Den mesta av tiden har han spelat hyperturbo sit and gos.

Alla som tar sig till Supernova Elite-status får, förutom en hel del cash-bonusar och mycket fördelaktiga frirullar, fritt inköp till WCOOP Main Event och två paket till antingen PokerStars Caribbean Adventure, WSOP Main Event, EPT Monte Carlo Grand final eller APPT Sydney.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories