Ingen svensk kvar efter dag 3 i WPT-finalen på Bellagio

Ingen svensk kvar efter dag 3 i WPT-finalen på Bellagio 0001

Tyvärr fick Mikael Thuritz lämna WPT-finalen under dag 3 och därmed är alla deltagande svenskar utslagna. Däremot är det många andra spännande och kända namn kvar i turneringen inför dag 4

Mikael Thuritz som redan efter dag 2 hade en ganska liten stack kunde inte hitta den rushen som behövdes för att ta sig vidare till dag 4. Mikael Thuritz åkte ut efter att ha förlorat en stor flip med Ts Th mot AcQh och var efter det väldigt kort. Då kom Full tilt-proffset Carlos Mortensen och gjorde lidandet kort för svensken genom att hitta As4h mot thuritz 4s4h.

Totalt återstår det 35 spelare och många av dessa är mycket välkända. Full tilt-proffset Carlos Mortensen ser än en gång ut att gå mot en fin placering i en WPT. Carlos har tidigare i år redan vunnit en WPT och blev i och med den segern historisk i pokervärlden. Inför dag 4 har Carlos Mortensen 586,000. Leder gör Shawn Buchanan med 1,841,000 i marker.

Andra intressanta namn är :
David Benyamine - 731,000
David Williams - 757,000
David Ulliott - 310,000
Phil Hellmuth - 807,000
Scotty Nguyen - 569,500

Fler nyheter

Other Stories