De fem största prestationerna i FTOPS historia

De fem största prestationerna i FTOPS historia 0001

Under sin nästan fyraåriga historia har Full Tilt Online Poker Series lämnat vissa exceptionella pokerprestationer. 280 turneringar har under åren spelats under dessa serier. Senare denna månad kommer FTOPS XVI att spelas med ytterliggare 30 turneringar.Detta fick oss att undra vad de bästa FTOPS-resultaten varit så här långt. Vi tittade på individuella prestationer som har uppnåtts i FTOPS-serien och kom fram till dessa fem.

5. Erick Lindgren vinner eget event

Lindgren är inte den enda Full Tilt Pro att vinna en turnering som han själv är värd för. Det var dock det större startfält när Lindgren vann eventet han var värd för jämfört med de andra spelarna som vunnit FTOPS som de själva varit värd för. I FTOPS VII var Lindgren värd för Event # 9, en $ 300 + $ 22 NL Hold'em-turnering. Turneringen drog 5.637 spelare och Lindgren toppade dem alla och tog hem $ 290.000.

4. Greg Mueller Vinner eget evenemang

Du kan fråga varför vi skulle ha företräde Muellers seger i Event # 19 av FTOPS XIV före Lindgrens FTOPS VII-vinst. Han besegrade endast ett startfält på 845 spelare för drygt $36.000. Blygsamma siffror jämfört med Lindgrens seger. Muellers seger kom dock direkt efter hans utmärkta 2.009 World Series of Poker. Där vann han två armband i limit hold'em evenemang. Som om han behövde bevisa att han var regerande gud limit hold'em, så vann han även $ 200 + $ 16 6-max limit hold'em turnering som han värd.

5. Jakob "bob2bob" Page's FTOPS XIII

Att hitta tre finalbord i FTOPS är imponerande nog. Page tog den till en ny nivå i FTOPS XIII.Han tog sig till tre finalbord, allt i NL Hold'em 6-max event. Page tog två fjärde-platser genom att navigera sig igenom startfält på 4.644 och 2.801. Priserna blev $55.728 och $36,693.10. Hans största cash var dock $ 73,312.50 då han kom på sjätteplats i $2500 två dagar långa eventet. Page är den enda som tagit sig till tre finalbord i samma FTOPS.

2. Halfrek's FTOPS VIII

Listan över spelare med sexsiffriga vinster i FTOPS är inte lång. Listan över spelare med två sexsiffriga vinster är ännu kortare men Halfrek har en plats på den listan efter hans resultat i FTOPS VIII. Efter att ha vunnit en $ 1000 + $ 60 NL Hold'em med ett startfält på 1.593 för $ 342.495 besegrade Halfrek 898 andra att vinna ett tvådagars-event för $ 516.925.

1. Yuval "yuvee04" Bronshteins två vinster på samma kväll

FTOPS IX var nog ganska minnesvärt för Bronshtein. Den 12 augusti 2008, befäste han sin plats i FTOPS historia genom att vinna två event ”back to back”. Han överlistade ett startfält på 655 spelare och ett på 2.472. Bronshtein segrade i $ 500 + $ 35 HORSE och följde sedan upp med en seger i $ 200 + $ 16 NL Hold'em Turbo. Bronshtein är också den enda spelaren med fyra FTOPS segrar.

Vill du vara med och spela FTOPS. Skapa ett konto redan idag på Full Tilt.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories