888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

"Tournament of champions" tillbaka på WSOP-repertoaren

  • Peter LinkhorstPeter Linkhorst
"Tournament of champions" tillbaka på WSOP-repertoaren 0001

Det har det bestämts att turneringen Tournamant of Champions ska återinföras som ett event i WSOP. Turneringen är utan inköp och det är 27 spelare som gör upp om den åtråvärda titeln och ett förstapris på $500,000

Den totala prispotten är en miljon dollar. 20 av de 27 spelarna kommer att röstas fram av allmänheten på WSOPs hemsida. fem av spelarna är inbjudna och det är de tre senaste vinnarna av turneringen, Mike Sexton, Mike Matusow och Annie Duke samt de vinnarna av 2009 års Main event i WSOP och WSOPe, det vill säga: Joe Cada och Barry Schulman. De två sista platserna kommer att tilldelas två kvalspelare.

Vad tycker du?