Tony G orolig för Phil Helmuth's hälsa

Tony G orolig för Phil Helmuth's hälsa 0001

endast ögonblick efter att Phil Helmuth åkt ur WPT Shooting Star Bay 101 på sjätte plats togs denna bild.

Tony G skrev direkt ett öppet brev, på sin blog, till Phil Helmuth där han uttryckte sin oro över Phils hälsa.

Här är en fri översättning av brevet som Tony G skrev:

"till skillnad från Premier League, där vi såg "trash"-snackande och hysteriska Phil Helmuth när han bustade, så rullade Phil Helmuth helt enkelt ihop sig till en liten boll i fosterställning då han väldigt väldigt oyckligt bustade. Jag är orolig för hans menatala hälsa. Här är mitt öppna brev till honom:

Käre Phil

Jag hörde dig i Vegas då du pratade om PEMM (Positive, Excercise, Moment and Meditation) och skrattade högt. Ja Phil, all uppmärksamhet och människor som kommer fram till dig hela tiden har gjort att du flippat ur. Helt ärligt, det här är den helmuth som får mig att skratta högt och gör att du förlöjligar dig rejält. Dock nu tror jag att min attityd har ändrats, krya på dig Phil! Jag ogillar skarpt att se dig i det tillstånd du är i på bilden, det oroar mig. "

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories