Tony G erbjuder Stake till Isildur1

Tony G erbjuder Stake till Isildur1 0001

PartyPoker Big Game IV kommer att äga rum 11 till 13 april på Les Ambassadeurs Club i Mayfair. PokerNews egna Tony G har erbjudit sig att ge stake till allas vår favoritgalning, Isildur1. Om han accepterar kommer han att spela mot Luke "FullFlush" Schwartz, Phil Laak, Issac Haxton, Neil Channing, Jennifer Tilly, med flera.

Tony G erbjöd stake i sin senaste blogg på PartyPoker. Han har erbjudit sig att betala för Isildurs flyg, hotell, och spel i 48 timmar cash game. Inte nog med det så har vd för Matchroom Sport, Eddie Hearn, även gått med på att låta Isildur bära en mask under spelet för att hålla sin identitet okänd. Tony har erbjudit sin Kermit the Frog mask alternativt att Isildur1 får en speciellt framtagen mask för händelsen.

Även om han vill ge Isildur1 stake så betonar Tony G: "Om jag handlar om dig, jag vill ändå krossa dig och få dig att blöda från din mask"

Kommer Isildur acceptera? Vi är inte säkra på det. Kolla in Tony bloggPartyPoker för mer information.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories