Pokernews erbjuder rekordstor $20,000 frirulle

Pokernews erbjuder rekordstor $20,000 frirulle 0001

PartyPoker ger PokerNews-spelare den exklusiva chansen att vinna två $ 10.000-paket till den kommande Party Poker Big Game IV som spelas på den glamorösa klubben Ambassadeurs i London! PokerNews erbjuder denna enorma $20 0000 freeroll. Turneringen kommer att spelas 3 april kl 14:00 på PartyPoker. De två översta placeringarna vinner platser till The Big Game IV tillsammans med några av världens främsta pokerproffs.

** Detta erbjudande är exklusivt för PokerNews-anslutna spelare.Lösenord: "PNPartyGame"

** Klicka för mer Party Poker Big Game IV Freeroll info **

Två $10,000-paket kommer att inkludera en buy-in till det TV-sända cashgamet. Utöver detta får vinnarna $ 2,500 för resa och boende. Det finns två sätt att kvalificera sig till denna oslagbara frirulle.

  • Ladda ner PartyPoker genom PokerNews, skapa ett konto för riktiga pengar och gör en insättning.
  • Om du redan anslutit dig till PartyPoker genom PokerNews så är du redan är kvalificerade!

Spelare måste ha tjänat minst 5 PartyPoker poäng för att vara berättigade. Skulle inte en vinnande spelare kunna bekräfta deras förmåga att delta PartyPoker Big Game IV, kommer paketet att gå till spelaren som hamnade först utanför paketplatsen och den ursprungliga vinnaren får inget ersätta priset.

PokerNews är officiell sponsor av PartyPoker Big Game IV April 11-13 på Les Ambassadeurs klubb i Mayfair, London.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories