Kent Lundmark om rånet i EPT-Berlin.

Kent Lundmark om rånet i EPT-Berlin. 0001

Kent Lundmark som just nu befinner sig välbehållen på sitt hotell var med när rånet utfördes under pågående EPT-turnering på Grand Hyatt Hotel i Berlin.

"Jag satt och spelade då det plötsligt springer in cirka 20 anställda in i spellokalen. Jag uppfattar inte vad de säger men det märks att de är rädda. Vi ställer oss upp och hör skrik och glas som splittras i foajén. Folk innne i lokalen börjar få panik så jag lägger mig bakom ett bord tillsammans med några andra personer. När jag ligger där hinner jag se en person i mask. Plötsligt ser jag att en nödutgång öppnas och folk börjar springa mot den så jag sprang också. Efter en del tumult så lyckades jag komma ut ur byggnaden. Jag hörde inga skott men andra personer här säger att de hört skott från foajén."

Kent mår bra men är som de flesta andra där lite chockad.

Anton Wigg som var i ett närliggande hotell under rånet är inte förvånad:

"Man är inte jätteförvånad, det var rätt dålig säkerhet vid spellokalen."

Enligt uppgifter så ska ingen ha blivit skadad men dessa uppgifter är inte bekräftade.

Kent Lundmark om rånet i EPT-Berlin. 101

Kent Lundmark

Vi återkommer snart med fler detaljer

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories