Isildur1 har accepterat Tony G's erbjudande om stake

Isildur1 har accepterat Tony G's erbjudande om stake 0001

Äntligen kommer världen att få en skymt av svensken som varit på pokervärldens läppar under en lång tid. Isildur1, online-spelaren som har omtalad i flera månader har godtagit Tony G:s stake-erbjudande och kommer att spela mot några av världens bästa i London PartyPoker Big Game IV.

PartyPoker's Big Game IV är tänkt att äga rum på Les Ambassadeurs klubb i Mayfair, London, 11-13 april. Isildur1 kommer att spela ett cashgame som spelas 48 timmar i sträck. Han kommer att tampas mot Tony G, Luke Schwartz, Phil Laak, Jennifer Tilly, Issac Haxton och andra.

Tony G erbjuder Isildur1 inte bara stake utan även flyg, hotell och omkostnader. Det är oklart om Isildur1 kommer att avslöja hans identitet eller om han kommer att bära en mask för att förbli anonym.

En sak är klar: ett framträdande av Isildur1 gör den kommande PartyPoker Big Game IV en av de mest efterlängtade händelserna på mucket länge.

Följ länken för att läsa om hur Tony G reagerar på Isildurs accepterande

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories