En vild natt för Isildur1

En vild natt för Isildur1 0001

Isildur1 spelade mot en hel del spelare igår och var som vanligt både plus och minus under natten. Det hela slutade dock i ett stort minus i protokollet då han lämnade Fulltilt poker med ett back på 1.5 miljoner dollar.

Phil "OMGClayAiken" Galfond var den stora vinnaren mot Isildur1 på full tilts högsta nivåer. Durrrr tog över 1 miljon dollar av svensken. Tom "Durrrr" Dwan spelade åt sig nästan en miljon dollar av svensken. Isildur1 var lyckosammare mot Cole South och ZeeJustin men det räckte inte för att gå plus för sessionen. Redan efter att svenske Isildur förlorat stort mot tom "Durrrr" Dwan så verkade han märlbart tiltad.

Durrrr var tvungen att sluta men frågade Isildur1 om han ville spela senare. Isildur1 svarade att han inte ville spela mer mot durrrr och skrev:
I'm on a Lifetime tilt"

Vill du vara med i all action på Full tilt poker? Signa upp ett konto här

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories