Din superguide till årets WSOP

Din superguide till årets WSOP 0001

World Series of Poker är den seriösa pokerspelarens höjdpunkt. Varje pokerspelare med en uns av talang (och ännu fler utan) flyttar till Las Vegas, detta mecka av spel, för ett skott på ära och berömmelse i början av sommaren. Förra året deltog 6.494 spelare i $10,000 Main Event och slutliga vinnaren, Joe Cada, kammade hme första pris på $ 8.546.435.

Detta år kommer det att vara mer av samma sak, och de flesta av fältet kommer att få det via satellitspel.Nu börjar pokerspelare världen över att leta efter ett sätt att få en plats till årets viktigaste händelse utan behöva pynta upp $10,000 ur egen ficka.

Därför kommer vi att ge dig en guide till 2010 års World Series of Poker på några av de bästa onlinesatelliterna runt om i onlinedjungeln.

Full Tilt Poker
Hundratals platser kommer att ges bort i en mängd kval för alla nivåer. Du kan utnyttja frirullar, direktsatelliter för $ 1, dagliga $216 shootouts och en mängd $ 216 - $ 1000 direktkval. Det finns en magnifik 150-platsers giveaway den 20 juni med inköpet $645 och 50 direkt freerolls. Du kan även kvalificera dig dagligen under en lång rad av $ 2000 side events.

Dessutom, om du vinner din plats och sedan kommer itm i Main Event får du ett 2011 Main Event- paket GRATIS! nämnas ska också att du får $ 10 miljoner extra om du vinner WSOP Main Event.

888 Poker
888 Poker ger dig inte en, inte två, utan 88 olika sätt att ta dig till World Series of Poker i år. Du kan vinna antingen en av 41 $15,000-paket till Main Event eller en av 47 $5,000-paket till händelse nummer 54. Det största utbudet av kvalifikationer från 888 Poker inkluderar Rake Races, värva dina vänner, Delta Facebook Beundrarsidor eller Bounty Turneringar.

Kolla in denna funktion för mer information om hur man tar sig dit i år.

PartyPoker
En av de stora sktörerna i WSOP , PartyPoker, erbjuder $14.000-paket till Main Event, som börjar från freerolls. De största $ 700 + $ 50 satelliter äger rum varje fredag och söndag där en av 20 spelare kommer att vinna ett $ 14.000 WSOP paket.

Det bästa med dessa kval är att du kan komma dit för INGENTING genom att starta en bankrulle med PartyPoker via PokerNews. Det beror på att du kan få en gratis bonus på $50, ingen insättning krävs när du registrerar dig via PokerNews.

Kolla in denna länk för mer information.

Absolute Poker
Absolute Poker har satt samman ett av de mest generösa satellitprogram för 2010 World Series of Poker. Du kommer att få mellan $ 1.500 och $ 5.000 bara för att visa upp dig i Main Event om du vinner ett paket. Den spelare som vinner flest mandat får $ 5000 utöver det. Det finns en $750.000 bonus för den som vinner den slutliga tabellen.

Du kan vinna en plats via STEP SNG, veckofinaler och två massiva garanterade turneringar med totalt 75 paket att slåss om.

Cake Poker
Något lite annorlunda är det i Cake Poker. Det finns $ 2.500 och $ 12.500 paket som kan vinnas kravlöst. Inga logotyper att bäras, avtal som skall undertecknas och du kan göra vad du vill med pengarna, även spela ett annat event eller behålla pengarna.

Betfair Poker
Inget behov av att spela satellit i stora turneringar för att vinna paket med Betfair Poker. Cashgame-spelare kommer att dra nytta av en fantastisk rake-baserad deal. Klarar du ett visst mål kan du kassera antingen ett $ 14,000 paket till Main Event om du kan tjäna fyra 500.000 Betfairpoäng före slutet av maj, eller ett $ 7,000 sidoevent-paket om du kan tjäna mellan 325.000 och 449.999 poäng.

Om du missar, men ändå tjänar mer än 100.000 poäng, vinner du ändå en plats i en freeroll där en av 20 spelare kommer få ett $ 14,000 paket till Main Event.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories