Annie Duke vinner NBC National Heads-Up Poker Championship

Annie Duke vinner NBC National Heads-Up Poker Championship 0001

Efter tre dagars heads-up lyckades Annie Duke ta hem NBC National Heads-Up Championship. förrutom titeln fick hon med sig 500 000 dollar

Annie Duke hade inte en lätt väg fram till vinsten i 2010 National. I finalen besegrade hon Eric Seidel i en tuff match.

Duke startade sin väg mot titeln genom att slå ut Andy Bloch. I andra matchen körde hon över Darwin Moon och tredje matchen var det den 2007 års vinnare av NBC National Heads-Up Poker Championship, Paul Wasicka.

På söndagen började hon med att slå ut Jerry Yang för att sedan slå Ut Dennis Phillips i semifinalen. I finalen mötte hon sin gode vän Eric Seidel som inte lyckades övermästra Annie Duke denna gång utan fick nöja sig med andrapaltsen och 250 000 dollar.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories