Vinn en resa för två till Hockey-VM i Cologne via Titan Poker

Hockey-VM 2010 - Titan Poker

Alla pokerintresserade, som också gillar att titta på hockey, då speciellt hockey-VM, ges nu möjligheten via Titan Poker att vinna en resa och biljetter för två till Cologne i maj. I paketet ingår biljetter till bägge semifinalerna, matchen om tredje och fjärdepris samt finalen. Årets hockey-vm pågår under perioden 7-23 maj.

Allt som krävs av spelarna för att kunna ha chansen att vinna detta pris är att öppna ett Titan Poker konto och göra en insättning. När detta är gjort kommer spelaren att få tillträde till en freeroll där detta massiva paket delas ut. Förutom biljetter till dessa fyra hockeymatcher kommer spelaren som vinner paketet även få flyg tur och retur betalt samt boende på hotell! Tvåan i turneringen kommer som trötspris få officiella matchtröjor från det svenska landslaget!

Varför inte förena din hobby med ditt sportintresse. Få möjligheten att åka till Tyskland i maj för att stötta det svenska landslaget! Huvudsätet för VM är i Cologne, även om vissa matcher kommer att spelas i Mannheim och Gelsenkirchen. Grupp C, där Sverige finns med, kommer dock ha Cologne som dess primära spelplats. Motståndare i gruppen är Tjeckien, Norge och Frankrike. Att komma ut som gruppvinnare vore en enastående prestation, speciellt med tanke på att vi ställs mot Tjeckien.

Du vet väl att du som öppnar ett konto hos Titan Poker också kan få hela $50 GRATIS vid din första insättning, om du sätter in $50 eller mer! Du får dessa $50 utan krav på spelade händer eller dylikt. Inom 72 timmar efter din ursprungliga insättning kommer dessa extra $50 att föras över till ditt konto och du har nu helt plötsligt $100 som en bankroll! Betydligt mer att röra dig med vid borden med andra ord. Förutom denna gratis poker bonus kan du även ta del av vår 100 % bonus upp till $500 vid första insättning, en bonus som betalas ut allt eftersom poäng spelas in!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories