PartyPoker Premier League IV – Laak vinner heat 1

PartyPoker Premier League IV – Laak vinner heat 1 0001

Då var det första heatet av PartyPoker Premier League IV avklarat och vann gjorde Phil Laak efter att ha slagit fjolårets vinnare av PartyPoker Premier League, JC Tran. Gång på gång under detta första heat kom Laak från underläge till att få den vinnande handen på det avgörande kortet och så var även fallet i den sista och avgörande handen mot JC Tran.

JC Tran höjde preflop hållandes {a-Clubs}{5-Spades} bara för att se Phil Laak ställa all-in med sin {k-Spades}{7-Spades} hand. Tran synade och spelarna tog till floppen, en flop som kom {q-Hearts}{7-Hearts}{2-Clubs} och återigen lyckades Laak träffa när han behövde. Nu var det Tran som behövde träffa ett av de tre kvarvarande essen i leken för att överleva, men så blev aldrig fallet när {9-Hearts} föll på turn och {4-Clubs} kom på rivern. Tran fick nöja sig med 11 poäng och $22 000 för sin andraplats i detta heat samtidigt som Laak fick full pott, 16 poäng och $32 000 i prispengar!

Resultat Heat 1 PartyPoker Premier League IV

PlaceringPrispengarNamn
1$32,000Phil Laak
2$22,000JC Tran
3$16,000Yevgeniy Timoshenko
4$12,000Vanessa Rousso
5$8,000Luke Schwartz
6$6,000Roland De Wolfe
7$4,000Ian Frazer
8n/aDaniel Negreanu

Inför dagens heat fick Kirsty Arnett, PokerNews senaste tillskott till Team PokerNews vid sidan av Gloria Balding och Lynn Gilmartin, möjligheten att prata med några av spelarna, däribland den slutgiltiga vinnaren Phil Laak men också den alltid så vackra Vanessa Rousso!

Intervju med Phil Laak innan heat 1

Intervju med skönheten Vanessa Rousso inför heat 1

Nästa heat börjar 12:00 lokal tid i Las Vegas i morgon. Som officiell mediapartner av detta event finns PokerNews på plats för att leverera uppdateringar, rapporter och intervjuer från detta event! Klicka på följande länk för att ta del av denna engelska PartyPoker Premier League IV live-rapportering.

Missa inte heller vårt otroliga erbjudande om att få $50 helt gratis – utan insättning, från PartyPoker. Samt som PokerNews spelare, tillgång till en rad exklusiva $1500 Party Poker freerolls.

Vad tycker du?

Register to leave a comment

Fler nyheter

Other Stories