Isildur1 tillbaka och vinner stort på Full Tilt´s high stakes bord

Isildur1 tillbaka på Full Tilt nu i 2010

Onlinefenomenet som skapade rubriker och drev media till vansinne i slutet på förra året, Isildur1, som sedermera gick och förlorade $4.3 miljoner i en omtalad omgång mot Brian Hastings, kunde under gårdagens åter ses vid high stakes borden på Full Tilt Poker. Under ett par dagar har vi sett Isildur1 spela regelbundet på Full Tilt igen, men inte alls i närheten av de nivåer vi är vana vid att se honom, inte förrän i går, då han tog klivet upp till $200/$400 och $300/$600 borden.

I skrivandes stund, klockan 07:00 på morgonen svensk tid, satt Isildur1 fortfarande och spelade, på $300/$600 nivån, mot just Brian Hastings. Vid ett av borden satt Isildur1 med över $400k. Hur mycket av detta som han själv plockat in och hur mycket som är från Hastings, är oklart men med ett sådant övertag kan man tolka det som om att det är Iisldur1 som går riktigt bra. Ni missade väl inte heller vår Isildur1 intervju vi gjorde med honom dagarna innan jul!

Isildur1 tillbaka och vinner stort på Full Tilt´s high stakes bord 101
Isildur1 med över $400k vid bordet

I en av händerna vi lyckades fånga under tiden de spelade, lyckades Isildur1 plocka Hastings på en $75 000 pott, efter att ha floppat fyrtal, med pocket kungar på handen och två kungar kommandes direkt på floppen. Han avslutades med en $25 200 satsning från Isildur1, vilket Hastings synade och Isldur1 kunde dra hem potten på $75 600!

Isildur1 tillbaka och vinner stort på Full Tilt´s high stakes bord 102
Isildur1 floppar fyrtal i kungar

Vid samma bord, ett par händer senare, fick vi se spiken i kistan, som gjorde att Hastings gav upp spelet för denna omgång på FullTilt. Efter att ha floppat en triss, kunde Hastings inte släppa potten, men korten för Isildur1´s väg här, då han fyllde sitt stegedrag redan på turn vilket resulterade i att han drog hem potten på $120 000!

Isildur1 tillbaka och vinner stort på Full Tilt´s high stakes bord 103
Fyller stege på turn för $120k pott (klicka för större bild)

Är han tillbaka på allvar nu? Kan han sköta sin bankroll lite bättre denna gång, jämfört med förra? Något som tiden får utvisa. Förhoppnings lär man sig en läxa efter att ha förlorat $4.3 miljoner under en och samma dag! Under de senaste 24 timmarna ska Isildur1, enligt HighStakesdb ha gått plus närmare $900 000, varav majoriteten av detta ska ha kommit från Hastings!

Öppna ett Full Tilt Poker konto och följ all action live, direkt som den utspelar sig! Öppnar du via PokerNews får du även tillgång till våra exklusiva $1000 Full Till freerolls!

För det allra senaste från pokervärlden, nyheter som intervjuer, se då till att följa oss via Facebook och/eller Twitter.

Fler nyheter

Other Stories