Hit or Run hos PartyPoker under februari

PartyPoker - Hit or Run

PartyPoker gör verkligen allt för att hålla saker och ting intressanta och kommer nu med ännu ett spännande erbjudande. Just nu ger de sina spelare chansen att vinna upp till $10 000 per dag under hela februari genom deras senaste ”Hit or Run” kampanj. Allt du behöver göra för att komma igång är att spela in 20 PartyPoker poäng. Efter det är det bara en fråga om nerver och hur långt du vågar gå, innan du fegar ur.

En talesman från PartyPoker.com kom med följande uttalande:
– Spela in 20 Party Poker poäng och vi ger dig $1 som du kan satsa i våra speciella Hit or Run heads-up spel. Vinner du, dubblar vi dina pengar. Du kan därefter välja att försöka dubbla dina pengar igen genom att “Hit” eller ta vinsten och lämna bordet genom “Run”. Väljer du ”Hit” och förlorar, då förlorar du också hela ditt kapital och spelet är över!

– Detta är en av de mest spännande och roligaste kampanjer vi haft. Lyckas du vinna 10 gånger i rad, då förvandlar du en satsad dollar till massiva $1024 I prispengar. Spela ihop tillräckligt med poäng och spela upp till maximalt tio spel per dag. Detta betyder att har du turen att vinna rakt igenom, i alla tio spel, kan du göra en förtjänst på $10 240 per dag, under hela februari.

Du kan även spela i denna ”Hit and Run” kampanj utan att själv investera en enda krona. Vi på PokerNews har för närvarande två erbjudanden som vi kan erbjuda dig som PokerNews spelare. $50 gratis utan insättning via vår PartyPoker sida. Klicka bara på länken och följ instruktionerna. Som om detta inte vore nog kan du också, som PokerNews spelare, ta del av en rad exklusiva $1500 PartyPoker freerolls.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories