Full Tilt Online Poker Series XV – Startar i morgon

Full Tilt Poker - FTOPS XV

Nästa upplaga av Full Tilt Online Poker Series ska precis till att börja, med start i morgon, den 10 februari. Över $17 miljoner står på spel under denna serie och vi här på PokerNews har tagit en titt på hur du kan ta dig till något av de 27 event som står på schemat, genom att använda dig av tillgängliga satelliter som Full Tilt Poker erbjuder.

Det är långt ifrån alla pokerspelares bankroll som har råd med att spela i denna serie, än mindre fler än ett event. Men oroa dig inte, tillhör du den skaran spelare som spelar på micro-nivåer, då kan du utnyttja FullTilt´s satelliter och supersatelliter som pågår dygnet runt, till alla de olika FTOPS event som ska hållas. Detta kan ge dig inträde till något eller några av de kommande eventen, till en bråkdel av det ursprungliga inköpet.

Första eventet som inleder FTOPS är alltid en av de större turneringarna och så är även fallet i denna upplaga. Erik Seidel står som värd för detta No Limit Hold´em event med ett inköp på $200+$16 och med en garanterad prispott på massiva $1 miljon! Även om det finns en mängd olika satelliter till detta event hålls de två bästa satelliterna den 9 februari klockan 21:45 EST och 10 februari klockan 18:30 EST. Den första satelliten är dagen innan turneringen spelas och har ett inköp på $50+$5 men det bästa med denna satellit är att FullTilt garanterar 100 platser till Event #1! Den andra satelliten spelas samma dag som turneringen, blott två och en halv timme innan turneringens spelstart och har samma inköp som den andra satelliten, $50+$5. Denna turnering är dock i turboformat men med dubbla antalet platser till turneringen, att slåss om. Alltså 200 platser i denna absolut sista chans att kvala in till Event #1, utan att köpa in sig direkt!

En av de billigaste satelliterna är till Event #8 och spelas samma dag som själva turneringen spelas, den 14 februari (Valentines day). Turneringen är en No Limit Hold´em Knockout turnering med en garanterad prispott på $800 000, en prispott som med största sannolikhet kommer att passeras, precis som under tidigare upplagor! Själva eventet drar igång klockan 14:00 EST och satelliten spelas 11:30 EST och även denna erbjuder massiva 200 platser till turneringen, denna gång för blott $30+$3 i inköp! Hamna bland de två hundra bästa spelarna och säkra dig en plats i Event #8 och sitt då med en chans att vinna en guldfärgad tröja, som tilldelas vinnarna av varje event, utöver prispengarna då förstås.

Ännu en enorm satellit hålls till Event #10, $300+$22 No Limit Hold´em turnering med otroliga $1.5 miljoner i garanterad prispott! Först ut har vi en 50 platser satellit som spelas dagen före turneringen, den 13 februari klockan 21:45 och som kostar $50+$5. Dessutom hålls det också en turboversion timmarna innan spelstart av själva turneringen, som drar igång 15:30 EST. Denna turbosatellit erbjuder otroliga 250 platser till Event #10, ett tillfälle du bara INTE bör missa, inte med denna garanterade prispott som står på spel!

Kom ihåg, ett FullTiltPoker konto genom PokerNews ger dig inte bara tillgång till aktuella kampanjer vi har med operatören utan också till alla framtida kampanjer! Dessutom får du som PokerNews spelare också tillgång till en Full Tilt bonus på 100 % upp till $600 vid din första insättning. Varför inte pröva på Full Tilt´s nya speltyp när du ändå är där, Rush Poker. Är du en fantast av Turbospel, turneringar som Sit-n-Go´s, då kommer du absolute älska denna speltyp! Bättre action än i denna variant, får du leta efter!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories