$250,000 kvitt eller dubbelt race hos Betfred Poker

Dubbelt eller inget race - Betfred Poker

Det mer och mer populära formatet inom Sit-n-Go, kvitt eller dubbelt, kommer nu med något som bör göra det ännu mer populärt bland Betfred Poker och dess spelare. Under februari månad kommer de att hålla fyra veckor av “kvitt eller dubbelt” race till ett värde av $250 000. Detta race kommer att bestå av ett race per vecka, totalt fyra race, där de spelare som spelat flest kvitt eller dubbelt SNG belönas varje vecka med kontantpriser. Skicklighet spelar också en roll i dessa race då varje gång du vinner prispengar i en SNG, dubblar du dina poäng, som sedan tillgodoräknas i racet!

De fyra perioderna är som följer:

  • 1 februari 00:00 till 7 februari 23:59
  • 8 februari 00:00 till 14 februari 23:59
  • 15 februari 00:00 till 21 februari 23:59
  • 22 februari 00:00 till 28 februari klockan 23:59

Denna kampanj är fördelad över tre olika nivåer, nivåer som betalar ut enligt följande schema:

Kontanter att vinna
Kontanter att vinna

Utöver dessa kontanta priser står det även turneringsbiljetter på spel, till månadsturneringen med en miljon garanterat i prispotten. Vinnarna från varje vecka kommer att få varsin biljett, medan övriga är med om en utlottning av övriga biljetter:

Turneringsbiljetter
Turneringsbiljetter

På grund av spelets natur är vinstmarginalen ganska liten samtidigt som hög volym av spel belönas, vilket gör Betfred Poker till ditt av av DoN under februari månad! Speciellt om du fakturerar in den Betfred bonus på 100 % upp till $600 du får vid din första insättning och de Betfred freerolls du som PokerNews spelare, kan få tillgång till, freerolls från $2000 ner till $500!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories