William Reynolds vinner PCA High Roller

PCA 2010 - William Reynolds High Roller vinnare

84 spelare kom till start i årets $25 000 High Roller event i PokerStars Caribbean Adventure och vilket startfält sedan. Bland de som betalat de $25k de kostade fanns fjolårets High Roller vinnaren Betrand ”ElkY” Grospellier, Chad Brown, Sandra Naujoks, William Thorson, Lex Veldhuis, WSOP vinnaren Joe Cada, fjolårets PCA Main Event vinnaren Poorya Nazari, Peter Eastgate, Jason Mercier och dubbel WPT-vinnaren Cornel Cimpan.

Listan över startande kan göras hur lång som helst, då 95 % av startfältet var kända profiler. Nu kunde dock bara en vinna och i år blev det William Reynolds, som besegrade Will Molson heads-up. Molson fick med andra ord, för andra året i rad, nöja sig med en andraplats, efter att ha förlorat fjolårets heads-up mot Bertrand “ElkY” Grospellier och i år mot Reynolds. I fjol inkasserade han $228 000 för sin andraplacering, en siffra som steg till $322 075 i årets event. Segern gav Reynolds en prischeck på $576 240!

Heads-up spelet mellan de två, varade i lite över tre timmar, innan avgörandet till sist kom. Med {K-Clubs}{8-Diamonds} hamnade Molson all-in mot Reynold´s {A-Diamonds}{10-Diamonds}. Molson lyckades floppa ett hålstegedrag när {5-Hearts}{7-Hearts}{9-Diamonds} kom på brädan. Med {J-Hearts} på turn fick han ytterligare ett stegedrag men med {A-Clubs} på rivern var Reynold´s vinst ett faktum. Oavsett om Will Molson inte vann i år heller så hans prestation ett enastående resultat, att sluta tvåa, två år i rad!

Resultat PCA High Roller 2010

PlaceringPrispengarNamnLand
1$576,240William ReynoldsUSA
2$322,075Will MolsonKanada
3$218,150Adolfo VaezaUruguay
4$154,350Michiel BrummelhuisHolland
5$133,770Lisa HamiltonUSA
6$108,045Tobias ReinkemeierTyskland
7$87,465Matt MarafiotiKanada
8$66,885Dmitry StelmakRyssland

PokerNews live-rapportering har nu lämnat årets PokerStars Caribbean Adventure för att bege sig ner till Australien och bevaka Aussie Millions 2010. Följ får engelska Aussie Millions live-rapportering med rapporter från alla de 20 event som står på schemat.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories