Sista $2500 freeroll från William Hill på söndag

William Hill Poker $2500 freeroll

Willaim Hill presenterar stolt $10 000 i freerolls exklusivt till PokerNews spelare. Dessa $10 000 är fördelade över fyra $2500 freerolls varav två av dessa spelades under december månad, och två spelas nu i januari. Bäst av allt med dessa freerolls är kravet, ENDAST 10 poäng!

Allt som behövs göras för att få spela i dessa freerolls är att öppna ett William Hill konto via PokerNews, göra minst en minimuminsättning och därefter spela in 10 William Hill poäng som du använder som inköp till $2500 freerollen. Du måste själv registrera dig till vald freeroll.

Den första freerollen i januari spelades den 6:e och nu, på söndag, den 24:e januari spelas den sista $2500 freerollen. Missa inte denna sista chans att öka på din bankroll!

När ni spelat in dessa poäng, bege er bara till William Hills lobby, gå in under ”Scheduled tournaments” fliken och sedan ”Freerolls”. Där finner ni turneringen, med namnet PokerNews $2.5k Freeroll. Självfallet är redan befintliga William Hill spelare, som ursprungligen öppnat sitt konto via PokerNews, mer än välkomna att spela, så länge de har tillräckligt med poäng för att köpa in sig.

Exklusiva $2500 cash freerolls för PokerNews spelare
Exklusiva $2500 cash freerolls för PokerNews spelare

För ytterligare detaljer kring denna och nästa freeroll, läs då all information under PokerNews William Hill freerolls.

Öppna ett William Hill konto via PokerNews och du kan också, förutom dessa freerolls, ta del av en fantastisk William Hill bonus100 % upp till $600 på första insättning. Kom även ihåg att om du öppnar ett konto hos William Hill, kommer du även få tillgång till alla framtida kampanjer vi på PokerNews kör tillsammans med William Hill.

Du vet väl att vi också finns på både twitter och facebook. Vill du ha alla de senaste nyheterna levererade direkt till dig, följ oss via ena eller båda sidorna!

Vad tycker du?

Fler nyheter