Tony G skriver på för PartyPoker

Tony G hos PartyPoker

Det är en handfull spelare som haft inverkan på poker både som spelare och som affärsmän, men få har haft sådan stor inverkan som den australiensaren Tony G. Under sin pokerkarriär har han mäktat med att spela in över $4 miljoner från liveturneringar. Lägg sedan till de miljontals kronor han vunnit av rika pokerentusiaster från Ryssland och hans poker resumé är så gott som komplett. Det enda som riktigt saknades var ett representationsavtal med ett större pokerföretag, och nu har även detta blivit ett faktum. Tony G skrev nämligen ett avtal med PartyPoker.com och kommer från och med nu representera varumärket i pokerturneringar runt om i världen.

Tony G skriver på för PartyPoker 101
Tony G nu hos Team PartyPoker

Utöver att ansluta sig till Team Party, har Tony även sålt sina tillgångar i TonyGPoker.com till Party Poker, vilket nu ger operatören tillgång till webbsidans solida spelardatabas.

Tony G själv säger att han inte kunde vara gladare över detta avtal och han är redo samt ser fram emot att antal alla framtida utmaningar.
– Jag kan inte vänta att börja starta spela för Team Party i världens alla pokerevent. Jag har alltid gillar Party och på vilket bättre sätt kan jag inleda Aussie Millions än som en Team PartyPoker spelare. Jag ser också fram emot Premier League som spelas i februari – det är tveklöst det bästa pokereventet i mina ögon. Efter att ha slutat tvåa och trea under de två senaste åren måste segern komma i år. Jag hoppas bara att mina motståndare har viljan och engagemanget nog att försöka hindra mig.

Avtalet som Tony slutit innefattar inköp till live-events runt om I världen och han kommer att spela under nicknamnet ”TonyG” på Party. Han ansluter sig till redan ett namntungt lag med spelare som Mike Sexton, Ian Frazer, Bodo Sbrzesny, Kara Scott, Remy Biechel, Stewart Scott och Felipe ”Mojave” Ramos.

För spelare som undrar vad som kommer att hända med Tonygpoker.com och deras offentliga webbsida, kommer alla befintliga spelare migrera över till NobelPoker.com, ett dotterföretag till PartyGaming. Som del av avtalet kommer G fortsätta att köra den populära Sunday Bike Ride turneringen. Denna populära bounty turnering kommer att ge TonyGPoker spelare ökat värde om man ser över lång tid, hävdar Tony.

– Det är affärer som vanligt för TonyGPoker.com. Detta spännande uppköp av dess tillgångar av PartyGaming kommer att skapa en större och mer flexible spelmiljö för spelarna, sa G. Samtidigt ville Tony också poängtera att detta är ett personligt avtal som HAN har slutit, utanför PokerNews. Detta kommer inte ha någon inverkan på PokerNews som affärsverksamhet, eller som den oberoende och opartiska media enhet som PokerNews är.

Vill du spela mot TonyG hos PartyPoker. Varför inte passa på att öppna ett konto via oss och ta del av vårt gratis erbjudande! Få $50 GRATIS utan insättning när du öppnar ditt PartyPoker konto via PokerNews!

Fler nyheter

Other Stories