Rihanna i avtal med PokerStars?

Rihanna och PokerStars?

Den 21-årige popstjärnan från Barbados, känd under artistnamnet Rihanna, har att döma från hennes senaste video, ingått i någon form av avtal med världens största pokeroperatör, PokerStars.com. I hennes video kan vi vid ett flertal tillfällen se operatörens logotyp dyka upp under olika sekvenser.

Det finns väl ingen av oss där ute som inte, vid ett eller annat tillfälle, hört tonerna eller sett videon från Lady Gaga och hennes Poker Face, där vi bland annat fick se operatören Bwins logotyp dyka upp. Ska detta vara början på en trend måntro? Efter Lady Gaga har nu i alla fall Rihanna kommit, som nästa artist, med en pokeroperatörs logotyp synlig i sin video och med säkerhet kan vi nog säga att de inte är den sista musikvideon vi får se, där en eller annan operatör kan ses på ett eller annat sätt.

I Rihannas senaste musikvideo, ”Hard”, kan vi som pokerintresserade vid ett flertal tillfällen skåda världens kanske kändaste pokerlogtyp, PokerStars. Omkring mitt under musikvideon kan Riahnna ses spela poker med ett par andra killar och på pokermarkerna samt spelkorten kan vi där se PokerStars logotyp. Flera gånger under pokerspelet kan vi se kameran klart och tydligt zooma in både på spelkorten och på markerna, så att vi inte går miste om vilken operatör i fråga det är som är involverad.

Huruvida det är etiskt korrekt av PokerStars att förknippa sig med denna typ av musikvideo är en helt annan diskussion. Det är utan anspelning på sex i videon, dessutom förekommer det en mängd olika vapen i videon, något som knappast kan ses som något positivt för PokerStars. Sen å andra sidan vet vi mycket väl om att sex säljer, oavsett vilken produkt eller tjänst det gäller. Se bara på Vanessa Rousso och hennes reklam i Sports Illustrator Swim Suit edition. Där förekom PokerStars spelaren iförd enbart en baddräkt, görandes reklam för operatören.

Exakt vad för avtal som slutits mellan PokerStars och Rihanna är ännu oklart och hur mycket som betalats för att de skulle få vara med i videon står heller inte klart, men att det skulle ha varit billigt, tror vi knappast. Skulle nu videon och låten bli en stor hit, ja då får PokerStars den exponering de hoppats på.

Ta bara en annan av Rihannas tidigare videos som visats över 100 miljoner gånger på YouTube. Det gäller videon ”Dont stop the music”.

Vill du själv se videon och reklamen, ta då en titt här nedan. Omkring 2:15 in i videon hittar ni det vi pratar om. Videon går under namnet ”Rihanna ft. Young Jeezy – Hard”.

Följ oss på Twitter, där ni får alla våra senaste nyheter levererade direkt till er. Ni kan också bli ett fan av vår Facebook grupp, med erbjudanden och annat smått och gott.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories